Hoppa till innehåll

2 kommentarer

 1. Lycka till! Vi är många facebook-användare som har kämpat på ett tag men de inlägg som inte plockas bort avfärdas med att de har fullt förtroende för Barbro Börjesson 🙁
  Ser fram emot att läsa Härliga Hund.

 2. Hej Anders!
  Det är mycket bra att du tar upp detta viktiga ämne.
  Vi som har nyare kunskap om hundträning och om hundarnas beteende har svårt att göra oss hörda. De instruktörer med gamla tränings metoder som ofta är hårda tar mycket stor plats både i media och på klubbarna.
  Jag vet inte om du ser flödet av Facebook och inlägg som delas? Nu senast när ditt inlägg delades igen så är det instruktörer som uttalar sig mycket negativt om både Hundpsykologer och om dig.
  Jag tycker att det är synd att inte alla med hund kunskap i stället samarbetar och hjälper till att sprida nya rön och metoder. Viljan att lära sig nytt bort vara större hos alla hundtränare.
  Tack för dina fina inlägg, ditt engagemang för alla hundar och tack för alla bra böcker du skrivit. Jag har läst dina böcker sedan jag var mycket liten.
  jag är utbildad Instruktör och Hundpsykolog på Hundens Hus i Göteborg och har företaget Annas Hundstöd Och Coachning. http://www.annashundstod.se
  Hälsningar Anna Östling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Anders Hallgren 2024