Hoppa till innehåll

Anders Hallgren i ny poddradio

”Anders Hallgren – Hundens bäste vän”
Den nya poddradiostationen Punschverandan har valt att ta med en intervju med Anders Hallgren som en av de första. Här kan ni lyssna på programmet som är cirka en timma långt, där Anders berättar för Niklas Gerholm och Stefan Hammarbäck om sitt liv som hundpsykolog.
 
Här är länken till programmet:
 
”I det detta avsnittet av Punschverandan träffar vi Anders Hallgren, hundpsykolog. Den här gången handlar berättelsen mer om ett yrkesliv snarare än hur det var på “den tiden”. Följ med och fascineras av Anders berättelser kring likheten mellan barn och djur, hur hundar fungerar och hur skolorna kring mjuk och hårduppfostran präglas av tidens svängnignar och inte minst hur det var att kliva ut på scenen som Sveriges (världens?) första hundpsykolog i ett proggmärkt sjuttiotal. Det här är Punschverandan och det här är: Anders Hallgren.”
 
 
Publicerat iBlogg

Bli först att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© Anders Hallgren 2024